lauantai 13. helmikuuta 2016

Turun rakennusmessut

Tänä aamuna automme starttasi kohti Turkua täynnä eri syistä väsyneitä matkustajia. Itselläni oli alla vain kolmen tunnin unijakso sairastelun vuoksi. Jannella painoi jaloissa edellisillan rilluttelut. Ja lapset ovat täysin oma lukunsa...

Janne ja lapset menivät juhlimaan pojan syntymäpäiviä kylpylään, minä suuntasin yksin Rakenna, sisusta & unelmoi! -messuille Turun messukeskukseen. Viime viikonlopun Tampereen messuilta jäi muutamia juttuja hampaankoloon, jotka halusin paikata. Turussa sain mahdollisuuden lisäksi osallistua bloggaajatapahtumaan, jonka joukossa Lapsuudenkoti oli aikamoinen untuvikko. Oli mahtavaa nähdä taitavien sisustusbloggaajien aikaansaannoksia. 




Olen vaikuttunut näistä Tampereen ja Turun messutarjonnoista. Helsinkiin verrattuna kaikki tuntuu toimivan paremmin, on halvempaa, jutut kompaktisti ja helposti löydettävissä. Suosittelen! 

Tänään tuli tilattua suomalainen Timberwise lautaparketti. Kylpyhuonekalusteet ovat seuraava mietinnän aihe. Pohjatyötä olen tehnyt jo paljon, mutta homma pitäisi saada viimeisteltyä. Tänään mielenkiinnon herätti tämä Charmian betoniallas. 


Tällä viikolla on pyydetty kuudelta ikkunafirmalta ikkuna- ja ovitarjoukset sekä viidestä paikasta portaikkotarjous. Ensi viikolla pitää lyödä lukkoon keittiö. Sitä ennen juhlimme poikamme 2-vuotissyntymäpäiviä lumiukkoteemalla. 


Mukavaa ystävänpäivän viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!